KBT-MOTTAGNINGEN GRÖNDAL
Leg. Psykolog Thomas Andersson

PRISER

 
PRISER

Individualbehandlingar kostar 1200 kr per session och är 45 minuter.
Parbehandlingar kostar 1550 kr per tillfälle. Dessa är 60 minuter.

Gruppbehandlingar utifrån sömnproblem, stress- och utmattningsproblematik erbjuds och sidan uppdateras succesivt för priser och tider.

Är du intresserad av handledning så behöver du ta kontakt med din chef som kontaktar mottagningen. Har du önskemål om inriktning och storlek så kan du förmedla det till din chef så att vi vet vilket behov du och din arbetsgrupp har. Handledningsuppdragen är främst inriktade till arbetsgrupper. Prisets sätts tillsammans med din chef, beroende på gruppstorlek och vilket behov er arbetsgrupp har.


KONTAKTVÄG

INFÖR FÖRSTA BESÖKET
KBT, Kognitiv Beteendeterapi, är ett flertal behandlingsinterventioner som har god evidens mot flertalet ångest och depressionssymtom. Vid bokning får du först komma på ett bedömningssamtal innan du och terapeuten tillsammans kommer överens om det är aktuellt med behandling samt vilken behandlingsform som är bäst lämpad för dig.

TELEFON
Du når mig på telefonnummer 076-8881086. Du kan lämna telefonsvar med namn och telefonnummer så ringer jag upp dig.

ADRESS
Mottagningen finns alldeles runt hörnet från Liljeholmens tunnelbana samt tvärbanan. Mottagningen ligger nära den vackra sjön Trekanten och den lummiga intilliggande skogen. Du finner oss på adress: Rosterigränd 12, 5 trappor. 117 61 Stockholm. KBT-mottagningen Gröndal.

Varmt välkommen!


Vid bokning eller andra frågor kan du även hör av dig nedan.